Tort cu biscuiti si iaurt



Ingrediente:
400 g biscuiti,
800 ml iaurt,
200 ml frisca din smantana,
6 linguri zahar,
2 plicuri gelatina,
200 ml apa.


Mod de preparare:
Pregatiti o forma de tort cu folie alimentara. Puneti gelatina sa se inmoaie si intre timp amestecati iaurtul cu frisca si cu zaharul. Incalziti gelatina cu apa, turnati peste iaurt, amestecand repede sa nu se faca granule. Asezati un rand de biscuiti cu miere pe fundul la tava. Peste biscuiţi turnati incet crema avand grija ca biscuitii sa nu se deplaseze.
Puneti apoi inca un strat de biscuiti, inca unul de crema si tot asa pana terminati atat biscuitii cat si crema. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Acoperiti apoi tortul cu o folie si dati la frigider ca sa se inchege. A doua zi ornati dupa preferinte.

 

 

Citeste si ...


Briose cu capsuni si frisca


Prajitura cu afine II


Prajitura cu foi de pricomigdale si crema de vanilie


Briose cu banane si ciocolata neagra