Salata de paste cu ruccola, rosii si branza afumata



Ingrediente:
220 g paste penne sau spirale,
340 g rosii cherry, taiate in jumatati,
1/2 ceapa rosie mica, tocata fin,
110 g branza mozzarella, taiata cubulete,
doua linguri rosii uscate la soare, tocate fin si inmuiate in apa fiarta timp de 10 minute,
doua linguri masline negre, fara samburi, tocate,
o lingura ulei de masline,
o lingura otet balsamic,
1/2 lingurita sare,
1/4 lingurita piper negru.


Mod de preparare:
Intr-o cratita mare cu apa putin sarata, clocotita, se fierb pastele pana se inmoaie, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg, se clatesc sub jet de apa rece.
Intr-un castron mare, se amesteca rosiile cherry cu ceapa, ruccola, branza, rosiile uscate la soare, maslinele si pastele reci.
Intr-un castron mic, se amesteca uleiul de masline cu otetul balsamic, sarea si piperul. Se adauga la amestecul cu paste. Se serveste imediat.

Citeste si ...


Peste alb in suc de legume


Prajitura cu ciocolata neagra


Dulceata de prune


Fursecuri cu ciocolata