Salata cu fructe de mare, paste si spanac



Timp de preparare: 30 min.

Ingrediente:

300 g amestec de salata,
200 g spanac verde,
300 g fructe de mare,
150 g paste inelus,
200 g surimi,
250 ml vin alb,
sos de soia,
sucul de la o jumatate de lamaie,
ulei de masline,
sare,
piper,
rozmarin,
busuioc verde.



Mod de preparare:

Fructele de mare se decongeleaza si se pun la fiert impreuna cu vinul alb, apa, sarea, piperul si crenguta de rozmarin. Se scot, se pun intr-o strecuratoare, apoi se tin la cald.

Amestecul de salata se spala si se pune intr-un castron. Spanacul se curata, se spala si se pune peste verdeata din castron.

Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun in castron. Se adauga o lingura de sos de soia, sucul de lamaie, doua linguri de ulei de masline, piperul si se amesteca.

Bastonasele de surimi se oparesc 5 min. in apa fierbinte, se scurg si se taie in bucatele. Se adauga la salata, se presara busuiocul verde tocat marunt si se amesteca bine, cu grija ca sa nu se sfarame bucatile de surimi.

Se serveste imediat sau se poate lasa la rece pentru 15 min.

La salata se mai pot adauga nuci caju.

Citeste si ...


Plachie de crap


Salata de ciuperci


Tort Caramel


Ketchup