Rosii umplute cu icre si peste afumat



Ingrediente:
patru rosii mari,
300 g salata icre cu ceapa,
50 g icre de peste,
200 ml ulei,
o ceapa mare,
zeama de lamaie,
gris,
sare dupa gust,
un peste afumat,
frunze de patrunjel.


Mod de preparare:
Pregatiti salata de icre, frecand icrele bine. Pregatiti un gris nu prea gros. Amestecati icrele cu gris. Frecati cu ulei, adaugati sare si zeama de lamaie, iar la sfarsit ceapa tocata marunt.
Taiati macroul fasiute si amestecati cu salata de icre.
Rosiile le taiati in zig-zag si opriti capacele. Umpleti rosiile cu salata, punand si cateva frunze de patrunjel si marar. Le dati la recepentru cateva minute apoi serviti.

 

 

Citeste si ...


Supa de salata verde cu afumatura


Salata de paste cu ruccola, rosii si branza afumata


Prajitura cu mere si miez de nuca (sau migdale)


Dulceata de dovlecei