Paine cu banane




Paine cu banane

Intr-un castron combinati faina, zahar, sare, bicarbonat de sodiu si praful de copt. Adaugati ulei de masline si oua si bateti bine pana la omogenizare.
Intr-un castron mai mic, pisati bananele cu o furculita pana obtineti un piure, apoi adaugati la celelalte ingrediente si omogenizati. Adaugati fulgi de ovaz si bateti pana sunt foarte bine combinate.
Turnati amestecul intr-o forma pregatita in prealabil si dati la cuptorul preincalzit la 176 grade C si coaceti timp de 45 de minute. Dupa ce scoateti painea de la cuptor o dati pe un raft sa se raceasca inainte de a servi.
*Nota: Dupa amestecarea tuturor ingredientelor, mai putin bananele, o sa vi se para ca aluatul nu este umed, insa rezultatul o sa il vedeti la final. Chiar daca nu am folosit nucsoara sau scortisoara painea a iesit foarte gustoasa.

Citeste si ...


Ardei umpluti cu cuscus


Inghetata de caise


Briose cu zmeura si chips-uri de ciocolata alba


Tarta cu branza si mango