Oua coapte in cosulete de cartofi



Ingrediente:
4 cartofi mari, copti in coaja,
doua lingurite unt,
4 oua,
doua felii de sunca,
doua lingurite branza,
2-3 fire patrunjel proaspat, tocat,
sare, piper.


Mod de preparare:
Asezati cartoful copt pe un tocator si, cu un cutit mic, taiati un capacel in el, pe lung. Folosind o lingurita, scoateti din miez pana se formeaza un “cosulet”.
Curatati cat de multa pulpa doriti, avand grija sa nu rupeti coaja.
In fiecare cosuleţ puneti cate o jumatate de lingurita de unt. Spargeti apoi un ou, adaugati sunca (o jumatate de felie taiata marunt este suficienta pntru un cartof), o jumatate de lingurita de branza, patrunjel si potriviti de sare si piper.
Dati la cuptor 20-25 de minute, la 170 grade C, pana se coace oul. Serviti calde.

 

 

Citeste si ...


Placinta cu branza si crema de lamaie


Tarta Tatin cu mere (II)


Ardei umpluti cu orez


Tort mousse de capsuni si mascarpone