Mazare cu carne



Ingredinete:
carne de pui ,
curcan,
un kg mazare,
2-3 morcovi,
o ceapa mare,
doua lingurite zahar,
o lingura jumate de pasta de tomate,
boia de ardei iute,
delikat/sare, marar.


Mod de preparare:

Taiati in bucati pieptul de pui, ceapa si morcovul. Ceapa o caliti, adaugati boia de ardei iute si amestecati pana se omogenizeaza culoarea la ceapa calita, adauga bucatile de piept de pui, morcovul si presarati delikat. Lasati 2-3 minute apoi introduceti pe partea cealalta, punand din nou delikat peste bucatile de carne. Lasati tot 2-3 minute dupa care adauga mazarea si morcovul, apa cat sa le acopere, doua lingurite de zahar si 3 lingurite delikat.
Lasati sa fiarba aprocimativ 20 min.
Puneti pasta de tomate si lasati sa mai fiarba cca 10 minute, dupa care adaugati mararul tocat marunt, amestecati bine si inchideti focul.

Citeste si ...


Tarta cu prune


Prajitura cu visine si frisca


Supa de mazare cu migdale


Conopida la cuptor