Inghetata cu ciocolata alba



Ingrediente:
330 ml lapte,
100 ml smantana,
135 g ciocolata alba,
5 oua,
50 g zahar.


Mod de preparare:
Intr-o cratita amestecati laptele cu smantana. Adaugati jumatate din zahar si aduceti la fierbere.
Tocati marunt ciocolata alba si apoi puneti intr-o cratita.
Spargeti ouale, separati albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu restul de zahar pudra si adaugati amestecul de lapte fierbinte, amestecand constant.
Turnati totul in tigaie si gatiti pentru cateva secunde, amestecand cu o lingura de lemn.
Cand crema devine neteda, scoateti imediat din tigaie. puneti ciocolata alba si topita. Dati la frigider pana se raceste complet.

 

 

Citeste si ...


Tocana irlandeza cu morcovi, cartofi, ceapa, praz, pastarnac si mazare


Orez a la Canton


Tarta de visine


Limonada cu zmeura