Ciorba de pui



Ingrediente:
10 ciocanele de pui
doi morcovi
1 ardei verde
1 ardei rosu
telina
4 cepe
6 cartofi
doua rosii
sare
ulei
taietei cu ou
zeama de la varza murat
leustean


Mod de preparare:
Dupa ce curatati copanele de pielite, le spalati bine si le puneti la fiert. Tocati legumele si le caliti in ulei. Din cand in cand luati spuma care se formeaza. Dupa ce legumele s-au calit, le adaugati in oala cu carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si le lasati la fiert. Dati rosiile prin razatoare si le adaugati in ciorbita. Pentru a acri ciorba folositi zeama de varza murata. Inainte de a adauga zeama de varza, fierbeti ciorba pana da in clocot. Inainte cu 10 minute de a stinge focul adaugati taieteii, potriviti de sare si adaugati leusteanul.

Citeste si ...


Supa de legume cu broccoli si conopida


Paste cu ton


Supa cu sparanghel


Paine cu mere