Ceapa murata in otet (I)



Timp de preparare: 20 min.

Ingrediente:
2 kg ceapa alba mai mica,
4 ardei iuti,
6 foi de dafin,
1 lingurita boabe de piper,
1 l otet de 9 grade,
1 ramura de cimbru,
1 ramura de rozmarin,
sare grunjoasa,
3 cuisoare.


Mod de preparare:

Curatati ceapa si spalati-o, lasati-o sa se scurga si asezati-o in borcane. Puneti in fiecare borcan cate 1-2 ardei iuti, 1 cuisoara, cateva boabe de piper si 2 foi de dafin. Fierbeti otetul cu 1 lingura de sare grunjoasa. Turnati otetul fierbinte in borcane. Puneti sub borcane lama unui cutit, cand turnati otetul, ca sa nu se crape. Legati borcanele dupa ce s-au racit si pastrati-le in loc racoros.

Citeste si ...


Supa de salata verde cu afumatura


Tocanita cu ceafa de porc


Bulion de rosii


Ciuperci gratinate